HáziPatika.com természetes gyógymódok ajánlat

2015. június 24.

A rohanó világban egyre nagyobb igény van az egészséges életmód, a stresszkezelés és alternatív gyógymódok iránti tartalmakra. A HáziPatika.com portál ezt az igényt elégíti ki olyan tartalmakkal, amelyek a gyógynövények és natúr kozmetikumok mellett megismertetik a legfontosabb stresszkezelő módszereket is (masszázs, mozgás).

HáziPatika.com tejfogyasztással kapcsolatos tematikái

2015. június 24.

A HáziPatika.com missziójának tekinti az egészséges táplálkozás népszerűsítését és küldetésének tartja , hogy releváns és szakszerű információkat nyújtson egy-egy alapvető élelmiszerről, ezzel is segítve a helyes táplálkozás kialakítását. Körkép a tejfogyasztásról.

A HáziPatika.com új mobil applikációja: Egészség GPS

2015. június 24.

A HáziPatika.com Egészség GPS alkalmazás segítségével könnyen kereshetők a legközelebbi patikák, egészségügyi intézmények. Naprakész adatbázisnak köszönhetően a késő este és hétvégén nyitva tartó ügyeletes gyógyszertárak is könnyen megtalálhatók.

A HáziPatika.com kávézással kapcsolatos tartalmai egy helyen

2015. június 24.

Minden amit a kávézásról tudni akarsz: A HáziPatika.com kávézással kapcsolatos tartalmai egy helyen.

HáziPatika.com portál újdonság: Orvoskereső szponzoráció

2015. június 24.

Az „Orvoskereső" szolgáltatás segítségével egyszerűen kereshetőek a megfelelő szakorvosok, az orvosok számára pedig lehetővé teszi, hogy számítástechnikai ismeretek nélkül is könnyen és gyorsan létrehozzák saját weboldalukat. A szolgáltatás minden felhasználó számára teljesen ingyenes.