Lendületben a Cosmopolitan!

2017. augusztus 16.

A Cosmo most a legsikeresebb bloggereket, és a legjobb szépségápolási termékeket is díjazza. A lap már negyedik alkalommal hirdeti meg a Cosmopolitan Blogger Day blogger versenyt, és a nemzetközi sikerek után itthon is elindítja a Cosmo Beauty Awards 2017 szavazást.

A blogger versenyen öt kategória legjobbjait díjazza a magazin az október 22-i eseményen: az év beauty bloggere, az év vloggere, az év felfedezettje, az év divatbloggere, és az év bloggere. Emellett lesz egy új, extra kategória is: az év influencere.

A Beauty Awards pályázat pedig több éve a legjobb kozmetikai termékek versenyeként ismert világszerte. A vezető szépségmárkák forgalmazói minden évben a legjobb termékeikkel nevezhetnek, amelyekre a szakmai zsűrin kívül az olvasók is szavazhatnak 5 kategóriában: smink, bőrápolás, testápolás, parfüm, hajápolás. Ez kiegészül még egy további kategóriával: a „20 éve az olvasók kedvencei” között azt a legnépszerűbb beauty márkát keresi a lap, amely már a Cosmopolitan hazai indulásánál is kapható volt a magyar piacon. A legjobbakat szintén október végén díjazza a magazin a 20. születésnapi partiján.