TAVASZI MEGÚJULÁS A GLOSSY PORTFÓLIÓNKBAN!

2017. április 19.

Egyedi címlapok, 10 éves szülinap, megújult hirdetési portfólió, 2017 itt vagyunk!

Elle - Planet: A világ első számú divatmagazinjának különszáma

2017. március 24.

Az Elle Planet egyszerre tükrözi az Elle szexisségét és a környezetvédelem fontosságát. Átfogó körképet ad a zöld mozgalom helyzetéről, a növények erejétől az óceánok titkáig, mindezt élvezhető,könnyed stílusban, de információdúsan. Hiszünk abban, hogy a környezetvédelem nem unalmas és szürke, hanem épp ellenkezőleg: tele van élettel és nagyonis izgalmas!

Ugrás a tartalomról a vásárlásra - interjú Bognár Bálinttal

2017. február 17.

Húsz év múlva is az a kérdés vetődik fel, hogy mi lesz a magazinokkal és nem pedig az, hogy emlékszünk-e még a magazinokra - véli Bognár Bálint a Central Media online női magazin portfólió menedzsere.

Látható vagy a weben? - interjú Bódi Tamással

2016. december 19.

A viewability munkacsoport létrejöttéről, a különféle módszertani megközelítések okozta problémákról, tervekről és kihívásokról Bódi Tamással készített interjú teljes terjedelmében a digitalhungary oldalán olvasható.

„A Nők Lapja családképe ma sokkal rugalmasabb és elfogadóbb”

2016. november 10.

A napokban már 67. születésnapját ünnepelte az ismert női magazin egy lapbezárásokban bővelkedő, rendkívül hektikus médiakörnyezetben. Vékási Andrea főszerkesztőt, portfólió-igazgatót kérdeztük.

Megjelent a Story magazin új reklámfilmje

2016. október 18.

12 órányi forgatás, a hazai filmes szakma krémje és egy szupersztár, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, Reviczky Gábor egy helyen.

Még több cikk betöltése